Volkelseweg 38
5427 RB Boekel
0492-322 345
info@johnvangerwen.nl
Bezoek onze showrom in Boekel
Iedere dag geopend bekijk de openingstijden
afspraak voor persoonlijk adviesgesprek
ook 's avonds en in het weekend

Tafels

Eetkamertafels
Alle tafels worden in onze werkplaats geheel naar wens (en op maat) gemaakt. De meubelen die u ziet op onze website geven een beeld van de mogelijkheden van John van Gerwen Interieurs. Alles kan en niks is te gek! Ook wanneer u zelf een idee heeft, kunnen deze uitgewerkt worden tot een tafel op maat. In onze spuiterij geven we de tafel de gewenste kleur.

Industriele tafels
In onze showroom hebben we een groot aanbod industriele tafels. Deze worden in onze werkplaats gemaakt en zijn daardoor zeer snel leverbaar. De tafelbladen hebben een stoer landelijke uitstraling door scheuren en open noesten. Hierdoor is elke tafel uniek. Een tafelblad zonder scheuren en open noesten behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt zelf de kleur van de tafel bepalen, omdat we de tafel op kleur maken in onze eigen spuiterij. In onze showroom kunt u verschillende modellen en afwerkingen bekijken. Hieronder ziet u de metalen tafelpoten uit ons assortiment.

Salontafels
John van Gerwen Interieurs heeft een ruim assortiment salontafels. Hieronder ziet u een aantal van onze modellen uit de showroom. Evenals bij de eetkamertafels en andere meubelen maken wij de salontafels in onze werkplaats. Hierdoor kunnen de salontafels geheel naar uw wens gemaakt worden. Alles kan aangepast worden, zoals; de kleur, de afmetingen en het model. Heeft uzelf een ontwerp in gedachte? Ook deze kunnen we voor u maken!

Assortiment overzicht

  • Specialist in maatwerk in eigen meubelmakerij
  • Veel kennis en advies over de markt & trends
  • Al 45 jaar een begrip in de regio

Samen maken we het mooi

Ontdek de mogelijkheden. Kom eens langs in onze showroom en laat u inspireren.
Heeft u al duideljike wensen, maak dan afspraak voor in een persoonlijk adviesgesprek.