Volkelseweg 38
5427 RB Boekel
0492-322 345
info@johnvangerwen.nl
Bezoek onze showrom in Boekel
Iedere dag geopend bekijk de openingstijden
afspraak voor persoonlijk adviesgesprek
ook 's avonds en in het weekend

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die John van Gerwen interieurs aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

John van Gerwen interieurs kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

John van Gerwen interieurs behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van John van Gerwen interieurs. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van John van Gerwen interieurs. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

  • Specialist in maatwerk in eigen meubelmakerij
  • Veel kennis en advies over de markt & trends
  • Al 45 jaar een begrip in de regio

Samen maken we het mooi

Ontdek de mogelijkheden. Kom eens langs in onze showroom en laat u inspireren.
Heeft u al duideljike wensen, maak dan afspraak voor in een persoonlijk adviesgesprek.